terça-feira, novembro 17, 2009

substitutions

A receita era para bolo de cenoura com nozes. O que saiu foi bolo de maçã com pistachios. É assim a vida.

2 comentários:

  1. E que tal postares pelo menos uma delas? Parece-me que este fds faço um bolinho... :)

    Kisses,
    Pynki

    ResponderEliminar
  2. Aqui está a receita, tudo com medidas americanas, para a tradução é favor pedir ajuda ao google, que eu agora tenho que ir candidatar-me a pos-docs:

    1.5 cups sugar
    1 cup vegetable oil
    3 large eggs
    2 cups all purpose flour (if using self-raising flour omit baking soda and salt)
    2 teaspoons ground cinnamon
    1 teaspoon baking soda
    1 teaspoon vanilla
    0.5 teaspoon salt
    3 cups chopped tart apples (= 3 medium apples) (a receita original é 3 cups shredded carrots = 5 medium carrots)
    1 cup coarsely chopped nuts (eu usei pistachios, era o que havia)

    1- Heat oven to 350ºF. Grease bottom and sides of pan with shortening (margarina também serve) ; lightly flour
    2- Beat sugar, oil and eggs in large bowl with electric mixer on low speed about 30 seconds or until blended
    3- Add remaining ingredients except apples and nuts. Pour into pan.
    4- Bake 35-45 minutes, or until toothpick inserted in center comes out clean. Remove from pan and let cool about 1 hour.

    ResponderEliminar